Wie ben ik / Team Dio

Wie ben ik?
Mijn naam is Joyce Wever, in 2008 ben ik gestart met “DIO”. Joyce Brands

In 2008 ben ik afgestudeerd als Holistisch Hondengedragstherapeute en Holistisch hondentrainster. Holistisch klinkt voor veel mensen erg “zweverig” eigenlijk is het niets
anders als kijken naar het “geheel”.
“Dio” is een afkorting die staat voor: Door Inspanning Ontspanning. Mijn doel is dan ook om (puppy) eigenaren bewust te maken van hun manier van communiceren, en wat het effect is van hun manier van handelen op het gedrag van de hond. Tevens geef ik veel handvatten over hoe je je hond in de toekomst beter kan “lezen/begrijpen” zodat je wellicht andere keuzes kan maken, omdat je hond dit van je nodig heeft. Doordat de eigenaar daadwerkelijk de inspanning levert om bewust bezig te zijn met het gedrag van de hond, leidt dit tot inzicht en het aanpassen van de communicatie. Dit zorgt tot ontspanning bij de hond, wat weer een zeer positief effect heeft op het gedrag van de hond (en baas uiteraard).

Mijn achtergrond:
Van kleins af aan zijn zowel paarden als honden mijn grote passie. Hierdoor ben ik vervolgopleidingen gaan doen in de dierverzorging. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd met betrekking tot het gedrag van honden. In 2008 vond ik de opleiding voor mij, namelijk deze van Holistisch gedragstherapeute en trainster. In 2010 heb ik deze dan ook positief afgerond. Daarna ben ik nog allerlei opleidingen gaan doen, zoals onder andere meten met de biotensor, voedingsleer, homeopathie, fytotherapie enz. Of te wel, er blijven altijd nieuwe inzichten komen.

Mijn Missie:
Mijn missie is het oplossen van onder andere miscommunicatie/en onbalans in het lichaam van de hond, zodat baas en hond op basis van wederzijds respect en begrip, samen gelukkig door het leven kunnen.

 

 

 

TEAM DIO

FAMKETeam dio
Mijn naam is Famke en ik woon in Raamsdonksveer.
Al vanaf jongs af aan wilde ik iets met dieren gaan doen. Zodoende starte ik met een opleiding dierverzorging. Door verschillende stages was ik erachter gekomen dat ik graag met honden werk en dat echt mijn passie is! Na mijn opleiding ben ik gestart met de opleiding tot kynologisch massage therapeut, die ik 1 juli 2023 afrond. Tijdens mijn opleiding kwam ik er al snel achter hoe belangrijk voeding is als basis voor een hond. Uiteindelijk ben ik bij Dio terecht gekomen en leer daar iedere dag weer meer!

 

 

NOËLTeam Dio
Ik ben Noël en ik woon met mijn 3 honden in Geertruidenberg. Van jongs af aan heb ik al een passie voor honden. Het was voor mijn dus al snel duidelijk dat ik van mijn passie mijn werk wilde maken. Door de jaren heen heb ik al veel ervaring opgedaan in het gedrag en het trainen van honden. Maar de voeding van honden heeft mij altijd al enorm geïnteresseerd. Door mijn collega Famke ben ik bij Dio terecht gekomen. Omdat ik tegen een aantal problemen aan liep met de ontlasting van mijn hond Tinus. Na een biotensor meting met Joyce ging er een wereld voor mij open en stond ik te popelen om nog meer over de impact van voeding te weten te komen.

 

 

NICKTeam Dio
Hoi, mijn naam is Nick Wever, 11 jaar.
Regelmatig kun je mij in de winkel vinden, omdat ik het leuk vindt om mensen en dieren te
helpen. Paarden & honden zijn mijn grote passie. En het is dan ook de bedoeling om later
iets daarmee te gaan doen.