Meten met de Biotensor

Wat is een Biotensor?
Een Biotensor is een meet- en test instrument en ziet eruit als een lange dikke draad met een metalen, houten of kristallen handvat. Aan het einde van de draad kan een voorwerp zitten zoals bijvoorbeeld een kristal, een metalen spiraal of een rondje. Een Biotensor hangt horizontaal en steekt als het ware voor je uit in tegenstelling tot een pendel die verticaal hangt. De vorming van de Biotensor komt voort uit de wichelroede en de pendel en is ontwikkeld door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach.

De Biotensor heeft een zweverig karakter, maar iedereen kan leren werken met dit gevoelige meetinstrument. Het is buitengewoon functioneel om diagnoses te stellen. Je kunt vragen aan de Biotensor stellen in ja/nee vorm, maar je kunt ook door geen mentale vraag te stellen meten of iets je toekomt of dat het afslaat. Biotensor voor biotensor metingen
Ieder mens, dier, plant maar ook “niet levende” stof, simpelweg alles is van een energieveld omgeven en heeft zijn eigen specifieke trillingsfrequentie. Bij de relatietest wordt uitgetest of twee verschillende energievelden elkaar doordringen kunnen (aantrekken, samenwerken) of niet (= elkaar dus afstoten). Dit is een vorm van radiësthetisch testen, waarbij je de resonantie meet van de trillingen.
Hierdoor kun je allerlei tests doen, waarbij je meet of een bepaald product goed voor je is. Denk daarbij aan tolerantie van medicijnen, supplementen of voedingsmiddelen:

  • Medicijnen: Hoeveelheid, tijdstip van inname, werkingsduur etc.
  • Supplementen: Vitaminen, mineralen, kruiden. Welke combinatie? Welke dosering?
  • Voedingsmiddelen: Allergie voor bepaalde stoffen, Voedings-intolerantie, hoeveelheid, wat is gezond voor het lichaam, voedingscombinaties.

Meten op afstand met de Biotensor
Ik meet mens en dier met de Biotensor wanneer zij in mijn directe omgeving zijn, maar ook indirect, dus op afstand. Dit is alleen mogelijk in sommige gevallen, meestal worden katten op afstand gemeten i.v.m. de stress, vaak is dit ook alleen maar mogelijk als de eigenaar op dat moment hier is met een recente foto. In een heel enkel geval lukt het ook
met honden, maar dan moeten zij al wel een keer Live door mij gemeten zijn i.v.m. de connectie. Ik maak dan gebruik van de unieke gegevens van mens en dier om mij in te stellen op de bandbreedte waarop zij uitzenden. Ik functioneer dan als een soort van radio die de frequentie ontvangt en de energie of trillingsfrequentie omzet in informatie, dus hoe de persoon of dier resoneert met een bepaald product. Zo meet of test ik of een bepaald product goed is of niet. Mijn intuïtie en kennis speelt hier ook een grote rol bij.

Door middel van een  meting met een Biotensor kun je dus onbalans in het lijf of emotie opsporen en eventueel behandelen, maar het mag en kan nooit diergeneeskundige hulp vervangen. Dus bij twijfel of noodsituaties raadpleeg dan altijd uw dierenarts!

De kosten voor een meting bedragen € 80 en € 30 voor een controle meting, dit is uiteraard incl de btw maar exclusief de eventueel benodigde voedingen/supplementen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een meting voor uw dier, mail dan gerust voor het maken van een afspraak naar: info@diodrunen.nl

Klik hier voor Biotensor succesverhalen.