Succesverhalen Biotensor

Succesverhalen Biotensor

Wendy
Ik ben buddy 2 jaar en 4 maanden.
Ik heb al sinds mijn 6 maanden enorm veel jeuk,niemand kon er achter komen waardoor.
We hebben veel verschillende onderzoeken en voedingen gehad maar de jeuk bleef.
Dus toen heeft de dierenarts me apoquel gegeven dit heb ik meer dan 1 jaar genomen.
Totdat ik in augustus het advies kreeg naar Dio Drunen te gaan.
Daar werd alles na 1 behandeling al duidelijk. Er werd gelijk een behandelplan gestart waar ik enorm blij mee ben want mijn huid is weer beter en zit lekker in mijn vel.
Dankjewel joyce, knuffel van Buddy

Buddy

 

Joachim en Silke
We zijn erg blij met het resultaat wat we met Nino hebben behaald!
Nino, een Franse Bulldog, had een olifantenhuid op zijn buik en schilfers op zijn vacht. Dit kwam door allergieën voor verschillende mijten, grassen , eiwitten, etc. etc. Hiervoor zijn we bij de dierenarts geweest. Nino kreeg eerst Apaquel daarna Citopoint, dat was een 4 wekelijks injectie, maar daar reageerde hij haast niet meer op. Wat zou hij een last gehad hebben van jeuk en andere ongemakken. Toen een vraag op Facebook gezet bij Franse bulldog lovers en nog een andere pagina. Daar reageerde Joyce van Dio Drunen op.
Na een afspraak gemaakt te hebben zijn we in november/december 2021 begonnen met een kuur van puur konijn en supplementen. Nu een drie kwart jaar verder is het echt een mooie gezonde Bull geworden. Wij waren in het begin een beetje sceptisch over het “uitlezen” zoals wij het noemen!! Maar niks is gelogen !! Wat ander voer en een paar natuurlijke supplementen kunnen doen. De dierenarts had tegen ons gezegd dat die olifatenhuid nooit meer weg zou gaan! Ben blij dat hij ongelijk had.
We zullen het dan ook iedereen aanraden om dit te doen!! Laat je hond een keer checken dat kan zeker geen kwaad. Als er toevallig iets uit komt, liever natuurlijke supplementen dan chemische rommel van de dierenarts. Hartelijk bedankt Joyce en team.

Nino

 

Angelique
Mijn hond kreeg rond november erg veel jeuk en last van kale plekken, dus naar de dierenarts! Die schreef prednison voor en hypoallergene brokken.
De jeuk werd minder maar de plekken bleven en werden erger. Weer terug naar de dierenarts, nog maar een prednison kuur. Het werkte zolang de kuur duurde maar helaas kwam het weer terug. Een vriendin van mij zei: waarom ga je niet naar Dio, heeft voor mijn hond ook geholpen. Dus een afspraak gemaakt en de hond helemaal uit laten lezen. Na 2 maanden gestoomde voeding en supplement is hij weer bijna de oude! Niet te geloven. Zijn kale plekken zijn weg en hij heeft niet zoveel jeuk meer! Ik raad iedereen aan om met problemen van je huisdier naar Dio te gaan

Rody

Gerda

Succesverhaal biotensor

Zeno

Negen weken geleden kwam ik voor het eerst met onze hond (Engelse Stafford) van 2,5 jaar bij Dio. Hij had huidproblemen, was in zijn gedrag soms niet te corrigeren ( sprong was uit de waslijn, kon uit het niets aan je voeten gaan hangen, stond altijd ‘aan’) . Ik was ten einde raad.
Uit de meting kwam zoveel naar boven, hij was voor zoveel dingen allergisch en had een hele hoge pijnscore. Hij is op speciaal voer gegaan, met allerlei voedings supplementen erbij. Na 2 weken was hij al een andere hond. Veel rustiger, te corrigeren, eet weer op vaste tijden, huidprobleem is veel minder geworden.
Nu 9 weken later hoef ik niet meer terug te komen en ben ik en onze hond veel gelukkiger.
Ik ben DIO ( Joyce) ontzettend dankbaar.
Gerda Sterrenburg.

 

Bob en Rosalynn
Lieve Joyce, man man man wat zijn wij blij dat we jou ontmoet hebben! We hebben eindelijk ons maatje weer terug en kunnen echt van elkaar genieten❤️
Ondanks de goede zorgen van de opvang kwam Duke sterk vermagerd terug thuis na onze vakantie, juli vorig jaar. Diarree, misselijk, hij zat echt niet lekker in z’n vel. Hup, naar de dierenarts maar ondanks de fijne adviezen verbeterde hij te weinig. Via via kwamen we bij je terecht voor een biotensor meting.

Duke

Nou je zei toen al: ‘Het is een alles of niets hond’. En niets is minder waar. Hij kon op dat moment niets hebben en we zijn van vooraf aan begonnen. Stap voor stap en meting voor meting hebben we de voeding kunnen uitbreiden. Duke z’n vacht begonnen zachtjes aan weer te glanzen en zijn ogen werden minder dof.
We dachten dat het beter ging (fysiek was dit ook) en toen waren de hormonen er weer. Als een opgeblazen kogelvis liepen we door de straat. Zonder prikkels ging top, maar elke mini prikkel betekende explosie. Loslopen was geen optie en ook de katten waren niet blij. Goede leerlessen voor onszelf, onze eigen faalangst en zelfafwijzingen werden goed getriggerd en konden we “mooi” van leren.
Ook uit de meting kwam dat zijn lijf teveel last ondervond van de hormonen. We wisten allemaal dat een castratie beter voor hem én voor ons zou zijn. Maar om die operatie aan te kunnen moesten o.a. de nieren goed in balans zijn. Ook hier hebben we met dank aan jouw deskundig advies stap voor stap naar toe gewerkt.
Nu, een jaar na onze eerste ontmoeting, hebben we eindelijk ons maatje terug ❤ Hij blijft goed op gewicht, glanst als een malle en kan los mee naar stal. Op straat reageert hij helemaal niet of acceptabel. Wat willen we nog meer?
Nogmaals we zijn enorm dankbaar dat we je hebben ontmoet! Je hebt ons ondersteunt toen we niet meer wisten waar we het zoeken moesten. Jouw kennis en kunde zijn onvervangbaar!

 

Ellen
Als Ziggy, mijn bullterrier teefje, in september 2022 voor het eerst bij Joyce komt voor een meting, tobben we al maanden met klachten. Ze is dan nog geen jaar.

Ziggy

Slechte ontlasting, tussenteenontsteking, rode huid tussen de tenen, niet willen wandelen en een soort van depri, in ieder geval verre van de blije jonge hond die ze hoort te zijn. Thuis staan ongeveer alle soorten en merken droog- en natvoer, glutenvrij, hypoallergeen, noem het maar op. Dierenartsbezoeken en pilletjes apoquel staan regelmatig op de agenda. Ziggy lust niks en ik word er moedeloos van.

En dan gaat Joyce met de biotensor aan de slag en blijkt Ziggy helemaal uit balans te zijn en is het niet zo gek dat ze niet wil eten en dat het niet goed gaat met haar darmflora en haar gemoedstoestand. Toe- en afvoer zijn van slag en de voedselintoleranties vliegen ons om de oren. We krijgen een nieuw dieet en een aantal voedingssupplementen voorgeschreven. Moeilijk want waarom zou dit nu wel helpen….
De eerste week was naar, Ziggy begint te ontgiften met letterlijk 2x per nacht extra uitlaten. Daarna wordt het met de week beter! Rode huid en ontstekingen verdwijnen, ontlasting wordt normaal, Ziggy wilt weer wandelen maar bovenal is het heerlijk om te zien dat ze met smaak eet.
Nu zijn we drie maanden en vier consulten verder en heb ik een andere hond. Een blije stuiterbal, klaar voor hopelijk een heerlijk lang en gezond leven. Langzaam breiden we de voermogelijkheden uit. Van konijn naar konijn-paard, andere snacks en minder voedingssupplementen.
Het blijft opletten maar Ziggy voelt zich goed. Voor iemand die vrij sceptisch was ten aanzien van holistische (honden)geneeskunde ben ik ervan overtuigd dat dit voor Ziggy de enige hulp was die ze nodig had. Hiermee kwam concreet aan het licht waar en waarom het niet goed zat en hoe het opgelost kon worden.

Namens Ziggy en ook mezelf dank je wel Joyce en Famke. We blijven uiteraard langskomen maar hopelijk alleen voor voer en snacks .

Spyke

Spyke

Wim-Jan en Hetty van Oosterum
Wat zijn wij blij dat wij bij jou zijn gekomen om Spyke door te laten meten.
Eerst had Spyke heel veel jeuk en bleek voor een hoop dingen allergisch te zijn. We moesten Spyke gaan spuiten.

Daarna begon hij geel te zien, uitslag een reactielever. Ook had hij een hernia. Toen we bij de dierenarts zijn bloedwaarde lieten controleren, bleek zijn lever hersteld te zijn, maar waren zijn nierfuncties niet goed. Hij ging op speciaal nierdieet.

Er ontstonden kale plekken op zijn huid. De prognose was: zo gaat hij de drie niet halen!
We kregen een tip om een biotensor meting te laten doen.
Spyke is helemaal op geknapt, heeft zijn intoleranties weggewerkt met de juiste voeding en supplementen.
De laatste bloedmeting bij de dierenarts gaf aan dat zijn nierwaardes weer helemaal goed zijn!
Joyce bedankt voor je begeleiding, wij hebben weer een gezonde en blije Spyke!

Wil en Lab Sam uit Boxtel
Het probleem met reguliere DA’ s vind ik dat zij vaak aan symptoom bestrijding doen zonder de oorzaak te achterhalen. Ik spreek wat dat betreft jammer genoeg uit ervaring met Lab Sam. Sam heeft jarenlang venijnige oorontstekingen gehad, en daar uiteindelijk zelfs Prednison voor geslikt. Hypo-allergeen brokken kunnen wij ook over mee praten. Totdat ik in juli 2017 “de hele boel heb omgegooid”: KVV (Kant en klaar Vers Vlees) in plaats van brokken / geen entingen meer (getitert waaruit bleek dat hij sowieso nog 2 jaar “veilig” was / uitnodiging DA voor jaarlijkse enting dus in de prullenbak).

Sam

Geen chemische vlooien–teken en wormenrommel meer, en de Prednison afgebouwd in 3 maanden. Vervolgens zijn we begin 2018 bij DIO Drunen terecht gekomen. Joyce heeft toen een Biotensor meting gedaan, en we hadden gelijk de 1e keer duidelijkheid met betrekking tot de allergieën en intolleranties waar Sam jarenlang last en pijn door heeft gehad. Een hele waslijst! Ik heb de adviezen van Joyce, inclusief haar voedingsadviezen, nauwkeurig opgevolgd, en Sam is momenteel alleen nog allergisch voor kip en lam. Hij heeft nu wat last van pollen, maar door de controle Biotensormeting van pasgeleden en het advies wat daaruit voort kwam, goed onder controle te houden. Sam in nu 10 jaar en ziet hij er aanmerkelijk mooier uit, en heeft nu ook weer een dikke otterstaart zoals hoort bij een Lab. In 2017 was dat anders: hij heeft toen zijn dunne kwispelende staart verschillende keren tot bloedens aan toe bezeerd. Sam en ik zijn dolblij met DIO. Ze staan ook altijd gelijk klaar als je belt met vragen. Het is zo fijn om hen als “ruggensteuntje” te hebben, wat ook vorig jaar goed van pas kwam toen Sam geopereerd moest worden aan een kwaadaardige anaalklier tumor. Ook daarna heeft de Biotensormeting veel duidelijkheid gegeven.
Het enige wat mij spijt is, dat ik niet eerder heb geweten van de mogelijkheid Biotensormeting. Dat had mij in de afgelopen jaren veel zorgen, en voor Sam veel pijn gescheeld.

Een tevreden klant
Tous onze poes had vreselijke huidklachten. Ze krabde dag en nacht aan haar koppie. En als ze haar hoofd schudde dan spatte het bloed overal tegenaan. Ik ben overal geweest met haar maar niemand kon haar helpen totdat ik dankzij Manon naar Joyce verwezen werd. Afspraak gemaakt en Tous via een foto laten doormeten met de biotensor. Wauw ze was voor alles allergisch. Na de meting kwam eruit dat ze ip vers vlees moest en nu na 8 weken hebben wij een volledig “nieuwe” kat. Ze is vrolijk, ze komt weer naar beneden, speelt weer, krabt niet meer en haar huid is weer hersteld. Wauw Joyce wat ben ik blij na jaren tobben dat je ons hebt kunnen helpen. Namens Tous en de hele familie dank.

Een tevreden klant
Wat hebben wij een problemen gehad met onze 1,5 jaar oude jacks. Zowel fysiek als mentaal. D.m.v de meting kwamen er veel,heel veel intoleranties aan het licht. Door de juiste voeding en supplementen te geven hebben wij totaal andere honden gekregen! Ze zijn rustiger en zitten letterlijk en figuurlijk beter in hun vel! Voeg daar 2 sessies gedragstherapie aan toe en dan heb je 2 honden die wél kunnen luisteren! Wij zijn mega blij en onze Gijs en Joep ook.