Reacties van klanten

REACTIES VAN KLANTEN

Reacties klanten DIO

Spyke – voor de behandeling

Wim-Jan en Hetty van Oosterum
Wat zijn wij blij dat wij bij jou zijn gekomen om Spyke door te laten meten.
Eerst had Spyke heel veel jeuk en bleek voor een hoop dingen allergisch te zijn. We moesten Spyke gaan spuiten.

Reacties klanten Dio

Spyke – na de behandeling

Daarna begon hij geel te zien, uitslag een reactielever. Ook had hij een hernia. Toen we bij de dierenarts zijn bloedwaarde lieten controleren, bleek zijn lever hersteld te zijn, maar waren zijn nierfuncties niet goed. Hij ging op speciaal nierdieet.

Er ontstonden kale plekken op zijn huid. De prognose was: zo gaat hij de drie niet halen!
We kregen een tip om een biotensor meting te laten doen.
Spyke is helemaal op geknapt, heeft zijn intoleranties weggewerkt met de juiste voeding en supplementen.
De laatste bloedmeting bij de dierenarts gaf aan dat zijn nierwaardes weer helemaal goed zijn!
Joyce bedankt voor je begeleiding, wij hebben weer een gezonde en blije Spyke????

Tineke schoenman en sam
Na jaren dokteren met Sam bij de dierenarts
Medicijnen, spuiten en onderzoeken
Zijn we via een vriendin bij dio terecht gekomen.
Sam had zijn huid tot bloedens toe kapot gekrapt, de jeuk was zo erg dat ik er over nagedacht heb om Sam te laten inslapen . Dit kon zo niet doorgaan
Gelukkig net op tijd kwam dio op ons pad
Sam van top tot teen doorgemeten,
Sam was overal allergisch voor bijhalen voor konijn
Eten veranderd en verschillende supplementen erbij gevoerd
Na 3 weken zagen we al verandering
Nu een paar maanden later.
Sam is weer een hele vrolijke, energieke en blije hond
Dank , dank en nogmaals dank
Wij hebben onze blije en gezonde hond terug, en daar zijn wij heeeeeel blij mee

Wil en Lab Sam uit Boxtel
Reacties klanten DIOHet probleem met reguliere DA’ s vind ik dat zij vaak aan symptoom bestrijding doen zonder de oorzaak te achterhalen. Ik spreek wat dat betreft jammer genoeg uit ervaring met Lab Sam. Sam heeft jarenlang venijnige oorontstekingen gehad, en daar uiteindelijk zelfs Prednison voor geslikt. Hypo-allergeen brokken kunnen wij ook over mee praten. Totdat ik in juli 2017 “de hele boel heb omgegooid”: KVV (Kant en klaar Vers Vlees) in plaats van brokken / geen entingen meer (getitert waaruit bleek dat hij sowieso nog 2 jaar “veilig” was / uitnodiging DA voor jaarlijkse enting dus in de prullenbak) Geen chemische vlooien–teken en wormenrommel meer, en de Prednison afgebouwd in 3 maanden. Vervolgens zijn we begin 2018 bij DIO Drunen terecht gekomen. Joyce heeft toen een Biotensor meting gedaan, en we hadden gelijk de 1e keer duidelijkheid met betrekking tot de allergieën en intolleranties waar Sam jarenlang last en pijn door heeft gehad. Een hele waslijst! Ik heb de adviezen van Joyce, inclusief haar voedingsadviezen, nauwkeurig opgevolgd, en Sam is momenteel alleen nog allergisch voor kip en lam. Hij heeft nu wat last van pollen, maar door de controle Biotensormeting van pasgeleden en het advies wat daaruit voort kwam, goed onder controle te houden. Sam in nu 10 jaar en ziet hij er aanmerkelijk mooier uit, en heeft nu ook weer een dikke otterstaart zoals hoort bij een Lab. In 2017 was dat anders: hij heeft toen zijn dunne kwispelende staart verschillende keren tot bloedens aan toe bezeerd. Sam en ik zijn dolblij met Joyce en Marloes van DIO. Ze staan ook altijd gelijk klaar als je belt met vragen. Het is zo fijn om hen als “ruggensteuntje” te hebben, wat ook vorig jaar goed van pas kwam toen Sam geopereerd moest worden aan een kwaadaardige anaalklier tumor. Ook daarna heeft de Biotensormeting veel duidelijkheid gegeven.
Het enige wat mij spijt is, dat ik niet eerder heb geweten van de mogelijkheid Biotensormeting. Dat had mij in de afgelopen jaren veel zorgen, en voor Sam veel pijn gescheeld.

Een tevreden klant
Tous onze poes had vreselijke huidklachten. Ze krabde dag en nacht aan haar koppie. En als ze haar hoofd schudde dan spatte het bloed overal tegenaan. Ik ben overal geweest met haar maar niemand kon haar helpen totdat ik dankzij Manon naar Joyce verwezen werd. Afspraak gemaakt en Tous via een foto laten doormeten met de biotensor. Wauw ze was voor alles allergisch. Na de meting kwam eruit dat ze ip vers vlees moest en nu na 8 weken hebben wij een volledig “nieuwe” kat. Ze is vrolijk, ze komt weer naar beneden, speelt weer, krabt niet meer en haar huid is weer hersteld. Wauw Joyce wat ben ik blij na jaren tobben dat je ons hebt kunnen helpen. Namens Tous en de hele familie dank.

Een tevreden klant
Ik raad gedrags en voeding adviescentrum DIO absoluut aan! Zowel Joyce als Marloes hebben echt het beste voor met alle dieren en zetten zich met hart en ziel voor hun en hun baasjes in.
Ook kun je er met al je vragen terecht en word er echt meegedacht.
Ga zo door jullie doen het super!

Een tevreden klant
Wat hebben wij een problemen gehad met onze 1,5 jaar oude jacks. Zowel fysiek als mentaal. D.m.v de meting kwamen er veel,heel veel intoleranties aan het licht. Door de juiste voeding en supplementen te geven hebben wij totaal andere honden gekregen! Ze zijn rustiger en zitten letterlijk en figuurlijk beter in hun vel! Voeg daar 2 sessies gedragstherapie aan toe en dan heb je 2 honden die wél kunnen luisteren! Wij zijn mega blij en onze Gijs en Joep ook.

Een tevreden klant
Tous onze poes had vreselijke huidklachten. Ze krabde dag en nacht aan haar koppie. En als ze haar hoofd schudde dan spatte het bloed overal tegenaan. Ik ben overal geweest met haar maar niemand kon haar helpen totdat ik dankzij Marloes naar Joyce verwezen werd. Afspraak gemaakt en Tous via een foto laten doormeten met de biotensor. Wauw ze was voor alles allergisch/intollerant. Na de meting kwam eruit dat ze op vers vlees moest en nu na 8 weken hebben wij een volledig “nieuwe” kat. Ze is vrolijk, ze komt weer naar beneden, speelt weer, krabt niet meer en haar huid is weer hersteld. Wauw Joyce wat ben ik blij na jaren tobben dat je ons hebt kunnen helpen. Namens Tous en de hele familie dank ????

Een tevreden klant
Ik kan de gedragstherapie en de voedingsleer van Joyce iedereen aanbevelen. Mijn labrador teef van 1,5 jaar was (toen ik haar kreeg) overal bang voor en erg onzeker naar andere honden en vluchtte weg. Na een meting met de biotensor, andere voeding, osteopathie heb ik nu een blije zelfverzekerde, (bijna ondeugende) hond! Joyce ❤️telijk dank: jij bent een topper! Het is een wonder hetgeen met je hond gebeurt: mijn hond is het bewijs!

Wendy vorstenbosch
Ik ben buddy 2 jaar en 4 maanden.
Ik heb al sinds mijn 6 maanden enorm veel jeuk,niemand kon er achter komen waardoor.
We hebben veel verschillende onderzoeken en voedingen gehad maar de jeuk bleef.
Dus toen heeft de dierenarts me apoquel gegeven dit heb ik meer dan 1 jaar genomen.
Totdat ik in Aug het advies kreeg na Dio Drunen te gaan.
Daar werd alles na 1 behandeling al duidelijk.
En werd gelijk een behandelplan gestart waar ik enorm blij mee ben want me huid is weer beter en zit lekker in me vel.

Dankjewel joyce knuffel van Buddy

Laura vd Dungen
WAUW!! Wat een verschil merken wij aan het gedrag van onze hond Chevie! Wij mochten Joyce ontvangen voor een gewonnen gedragstherapie via de facebookactie. Wat heb jij ons veel geleerd over Chevie, zijn gedrag en onze gebruiken.
Enkele dingen wat Chevie voor de gedragscursus deed:

  • tegen mensen springen / tegen deuren
  • op de bank springen
  • heel hard blaffen en springen als de bel gaat
  • overmatig likken
  • grommen bij aanraking tijdens het slapen / eten

Nu dus NIET meer. Je merkt zo goed het verschil. Chevie is zelf ook een stuk rustiger geworden en lijkt veel minder gestressd dan voorheen.
We zijn ontzettend blij! Dankjewel Joyce!!

Erp-Holleman
Ruim 2 jaar geleden bij Joyce de pup en vervolgcursus gevolgd. Niet meteen om de hoek maar er bewust voor gekozen vanwege de setting in het bos, de kleine groepjes, de aandacht voor hond/ baas EN de honden onderling. Honden mogen en kunnen hier met en van elkaar leren. ( En baasje ook trouwens �)
Vandaag de vervolg2 cursus afgesloten met onze nieuwste hond die we als herplaatser in huis genomen hebben. Ditmaal geen vrije ietwat naïeve overenthousiaste pup, maar een hond met een klein rugzakje. En ook ditmaal weer met een goed gevoel een cursus afgesloten, met een hond die in korte tijd behoorlijk “gegroeid” is!

Ciska de Bruijn-Ottignon
Heel goed advies denken met je mee . En bijzondere ervaring met HTA.

Christine Dittmar
Fijn dat er winkels zijn met hart voor de dieren en de natuur!

Claudia Strengers
Lieve Joyce, ik wil je heel erg bedanken voor de goede zorgen voor mij en Chico! Onze Chico is een hondje wat altijd al erg zenuwachtig is geweest vanaf het moment dat ik hem kreeg… ik heb hem altijd teveel verwend en dit leidde tot verkeerd gedrag, in het begin vond ik alles lief en goed en liep het vaak uit de hand. Hij beschermde mij altijd en was er altijd voor mij ❤ afgelopen jaar kreeg Chico problemen met zijn prostaat en ben ik maanden bezig geweest om alleen het beste voor hem te willen en te doen… waardoor we met alles samen waren … echt met alles ! In December heb ik ervoor gekozen om een implantaat castratie te plaatsen omdat een injectie castratie niet werkte… Hij zou hierdoor ook rustiger moeten worden… helaas werd zijn gedrag alleen maar extremer en mocht er echt niemand bij mij in de buurt komen… met Joyce besproken wat het beste zou zijn en ze gaf hierin eerlijk en deskundig advies!!! Voor de afspraak was ik best zenuwachtig en wist dat er veel ging veranderen… uiteindelijk gaat niet de hond op cursus maar het vrouwtje/baasje haha ik was ontzettend nieuwsgierig want Chico is inmiddels 10 jaar maar alleen het beste voor mijn maatje… 1 les wat voor mij best pittig was en ik ook moest toepassen voortaan… heeft ons ontzettend goed gedaan!!! Ik heb mijn eigen leven terug.. alleen naar de wc , geen ruzie meer bij de deur, geblaf echt minimaal, geen mensen meer die bang zijn om binnen te komen en ook normaal kunnen gaan zitten zonder ze vd bank te duwen of weg te kijken ???? voor dat alles hoef ik niet meer te grommen op hem! Chico heeft rust en is blij en ik???? SUPER BEDANKT! Groetjes Claudia

Monique Janssens
Ik heb een hondje met problemen en hier terecht gekomen bij een gedragsdeskundige. Een heel juist adres want het hondje is ineens heel erg bij gekomen na 3 jaar doet weer mee met de rest. Top adres dus!

Een tevreden klant
Joyce is top, ik noem haar de Dog Whisperer bij ons thuis. Als onze Juno (Mechelse Herder) haar ziet springt ze het liefst in d’r armen. Joyce leert je vooral om zelf goed naar je hond te kijken en zijn of haar gedrag te begrijpen zodat je je eigen gedrag – waar nodig – in de omgang met je hond kunt aanpassen. Haar cursussen zijn leuk en met kleine groepjes waardoor je overzicht hebt. Als je alleen maar trucjes wilt leren dan moet je je verwachtingen bijstellen. Joyce leert je om je hond goed te begeleiden en een goede basis mee te geven. Iedere les ontvang je uit het leven gegrepen ’tips and tricks’ en adviezen. Dus erg praktisch! Op zowel voeding als gedrag heeft ze een ‘holistische’ kijk en dat bevalt ons heel goed.

Marlous
Het is heel prettig om in een klein groepje, in de vrije natuur, les te krijgen.
Er is veel ruimte voor vragen over dingen waar je thuis met je puppy tegenaan loopt. Op iedere vraag krijg je een uitgebreid antwoord waar je thuis echt mee aan de slag kunt.
Je krijgt door de cursus inzicht in het “hoe en waarom” van het gedrag van je pup.

Jeroen en Annerie
Youp, maar ook zeker wij hebben genoten van de puppy/vervolg cursussen.
Erg veel van geleerd, zowel youp als wij.

Esther
Dank je voor de tips. Ik ben er goed mee bezig. De honden zijn rustiger, Bo durft meer tegenstand te bieden tegen Guus. Daardoor zitten beide honden beter in hun vel!

Erwin
Dank je dat je de tijd hebt genomen om toch even langs te komen (ondanks je vrije avond). De atmosfeer in huis is nu weer relaxed. Onze hond is veel rustiger en heeft (zover ik weet) niet meer in huis geplast. Dank je wel.

Ellen
Naar aanleiding van probleemgedrag bij mijn hond ben ik bij Joyce terecht gekomen. Zij kwam op thuisbezoek en op een heel rustige manier tijdens ons gesprek heeft ze geobserveerd. Heel snel kwam er een behandelplan. Met een aantal regels waar we ons aan moesten houden ging ik aan de slag. Al heel snel zag ik verbetering. Ik kreeg weer het vertrouwen terug in mijn hond (daar ben ik nog het meest dankbaar voor).

Margreet
De puppycursus was zeer leerzaam, goede training en rustig uitgelegd. Vaak met simpele tactieken gelijk resultaat. Fijn voor de hond en ook voor jezelf om zo samen te werken.

Mart van Esdonk
Ook ik ben tevreden over de kleine groepjes. Ik heb met Luca de puppycursus gevolgd en sta nu op het punt de vervolgcursus te doen. Zeer leerzaam en onbevangen, prettige sfeer. Ook is door voedingsadvies van Joyce mijn Luca nu van zijn poep probleem af!

Annouska verhoeven
Aangezien dat ze met j&a natuurlijk in udenhout samen werkt is heel erg fijn voor zowel de dieren als de baasjes. Echt…. ik wist nm niet dat er zoveel voor dieren bestaat. Net zo als bij mensen. Echt geweldig. We zijn er geen 100 maar 200% over te spreken.

Nanda van Dongen
We zijn nog steeds in training met onze hond, dus misschien te vroeg om iets te beoordelen. Maar de adviezen die wij kregen zijn erg goed naar onze zin. Het gaat al wat beter met onze hond. Wat ik ook fijn vind, is dat je altijd even kan mailen om nog iets te vragen, We hebben er in iedergeval iets aan gehad. Toppie!

Judith van den Besselaar
Ik heb samen met Lola de puppycursus gevolgd bij Joyce en ben nu bezig met de vervolgtraining. De ontspannen sfeer in de kleine groepjes is erg fijn voor zowel hond als baasje. We genieten allebei erg van de training.

Fiffie Leemput
Joyce is erg betrokken en helpt op een rustige manier wat ten goede komt aan je hond maar ook voor jezelf. De regels zijn in feite simpel maar het helpt. Er zit voor je hond geen dwang achter en vergt dus wel wat geduld maar je krijgt er een andere hond voor terug. Ik ben nog niet klaar met mijn hond maar ben op de goede weg dank zij Joyce.

Theo stapels
Erg fijne cursus gehad met Joyce. Ze is betrokken en heeft goede kennis van zaken. Het werken in kleine groepjes is erg prettig. We hebben er veel aan gehad.

Wendy van Hulten
Ik heb samen met Donna de puppycursus net afgerond. Helaas door ziekte van Donna 2 keer niet kunnen gaan. Donna en ik hebben al veel dingen samen geleerd. Super dat de cursus in kleine groepjes wordt gegeven. Veel tijd voor iedere hond/baas. As dinsdag verder met de vervolgcursus. Nu al zin in.

Astrid Olree
We hebben ontzettend genoten van de puppy cursus. Het is heel ongedwongen en mijn hondje Alex had de tijd van zijn leven. Ook is hij ontzettend vooruit gegaan. Joyce vertelt met veel plezier en passie over allerlei gedrags dingetjes.

Marjon
Anders dan anderen… op een relaxte manier leert Joyce je de beste manier om met je hond om te gaan. Ik ben erg blij met de tips die ik tussendoor krijg. Ze zijn nuttig en je kunt er meteen mee aan de slag. Het bezig zijn in een kleine groep is erg prettig. Ik ga zeker voor een vervolg cursus.

Astrid Olree
Ontzettend leuk en gedaan met liefde
Je kan zien dat Joyce veel van honden houdt en geeft gezellig en ongedwongen les waardoor de puppy’s zonder dwang ontzettend veel leren. Veel tijd voor leren maar ook voor spelen.
Alex en ik hebben veel geleerd en hebben het zo leuk gevonden dat we gaan voor de vervolgcursus. Bedankt Joyce.

Marieke
Heb bij Joyce advies gehad bij mijn ene hond en met de ander de puppycursus gedaan. Ben er super blij mee. Het is totaal anders dan op een hondenschool maar wel veel meer gericht op jou en je hond. Ik heb veel geleerd en zou zeker terug gaan voor een vervolgcursus, vragen ed.
Joyce je doet het super!! Bedankt voor alles!

Mevr Veneboer
wij zagen na een week al een hele goede verandering bij Bella.
ze is veel ontspannender ,zeker tijdens het uit laten.
dus wij zijn super te vreden en gelukkig.

Border collie kennel Dazzling Daybreak
Ze is erg goed bezig met alle honden.

Wanda van der Lee
Heb zelf de puppycursus gevolgd bij Joyce en momenteel de vervolgcursus. Ben supertevreden over de kleine groepen en de extra aandacht die je daardoor krijgt. Ook voor alle overige vragen m.b.t. voeding en opvoeding ben ik zeer goed geholpen door Joyce. Een echte aanrader.

Renske Verwoerd
De hulp die wij hebben gehad van Joyce was geweldig! Het was prettig hoe ze luisterde en de honden observeerde en naar aanleiding daarvan een plan samenstelde. De rust is weer terug in huis. Wat mij betreft zeker een aanrader! Persoonlijk, eerlijk en gewoon, geen gedoe!

Suzanne van Lent
Ik vind Joyce geweldig! Ze heeft mij zo goed geholpen toen ik problemen had met mijn hond! Ze is erg betrokken en de nazorg is ook geweldig! Dankzij Joyce heb ik weer een vrolijke en leuke hond!

E.v.Nistelrooy
Joyce is zeer betrokken bij wat ze doet , en weet waarover ze het heeft! Ze geeft een goede begeleiding bij e.v.t problemen tussen hond en baas.
Referenties zijn te lezen op www.doggies.nl

Een dankbare klant – 1
Begin november ben ik bij Joyce gestart met de puppy cursus samen met mijn hondje Fien (ruw harige dwerg teckel). Dit is mij zo goed bevallen dat ik ook de puppy vervolg cursus heb gedaan. Fien is mijn eerste hondje, dus wat ik heel fijn vond aan deze cursus is dat er veel persoonlijke aandacht is doordat het kleine groepjes zijn waarmee je traint. Er is ook veel ruimte voor vragen en eigen inbreng. Tevens word er tijdens de cursus echt gekeken naar de toestand van je hond en hierdoor leer je ook hoe jij je hond het beste kan benaderen. Na ieder moment van inspanning voor de pups was er ook ruim de tijd voor ontspanning, wat ook erg leuk is voor de honden onderling. Kortom mijn pup en ook ik hebben veel van de cursus geleerd, Top!!! Komt er ooit een tweede hond, dan zal ik zeker terug komen.

Een dankbare klant – 2
De reden dat wij voor de puppytraining bij DIO hebben gekozen is dat wij met onze pup Flora het geleerde ook meteen in praktijk zouden kunnen brengen omdat de trainingen in de bossen gegeven worden en niet in een afgeschermd open veld, waar alleen maar bekende honden en mensen zijn. M.a.w. als er tijdens de training joggers/wandelaars/ andere honden/mountainbikers en paarden langs kwamen, wij meteen leerden hoe wij hierop moesten reageren richting onze pups. Joyce weet zowel de baasjes als de pups kordaat en vakkundig aan te pakken. Na ook de vervolgtraining afgerond te hebben, wijst de praktijk nu uit dat wij een goede keus gemaakt hebben door bij Joyce de trainingen te volgen. Ook haar advies omtrent goede voeding is in goede aarde gevallen. Dank voor alles, Joyce.

Een dankbare klant – 3
Wij hebben Joyce ingeschakeld, nadat onze jack russel erg agressief en gestresst was en wij met onze handen in het haar zaten. Na 2 sessies waarbij we met het hele gezin een hoop hebben geleerd, met nieuwe inzichten en een andere kijk er tegen aankijken. Hebben wij nu een hondje die weer rust en duidelijkheid heeft. Ik kan iedereen het aanraden, er gaat een wereld voor je open en je ziet het terug in een gelukkige hond. Ze kijkt veder dan alle andere reguliere therapheuten, waarbij ik het ontzettend waardeer dat er wordt gezocht naar de kern van de oorzaak, inplaats van het symptoon te bestrijden! Een heel compleet plaatje, waardoor zowel wij als onze hond Joyce nog steeds heel dankbaar voor zijn!

Peter en Lennie
Wij waren de wanhoop nabij. Wij hebben 3 honden en een hond was op straat tegen andere honden echt agressief. In huis werd ik ook af en toe gek! De drukte onderling. Heel de dag maar lange wandelingen maken om ze moe te krijgen. Joyce is geweest en we hebben tips gekregen voor in huis. De hele roedel bij ons zat niet goed in elkaar en er was miscommunicatie tussen ons mensen en de honden.
We hebben tips gekregen voor in huis. Dezelfde avond kwam er een verandering. het blaffen is zowat over, ze zijn niet meer druk en onrustig. De kleine hond zit beter in haar vel!
Ze hebben ander voedingsadvies gekregen en genieten nu van het vlees!
Onze hond heeft last van zijn enting, ook daar gaat aan gewerkt worden. d.m.v. homeopathie en er komt een osteopaat.
Begin feb komt Joyce terug voor buiten en gaan we kijken hoe het op straat gaat met de hond. Hoewel we nu al een kleien positieve verandering zien. Doordat het binnen nu rustiger is en dit zijn werking ook heeft op buiten.
We hebben een heel duidelijk verslag ontvangen en we zijn heel blij!n de honden ook!
Dank je Joyce!