Osteopathie

Mijn naam is Sophie Zwager en sinds enige tijd ben ik op maandag in Drunen te vinden bij DIO. Hier kan ik samenwerking met Joyce en Marloes, mijn werk als osteopaat en chiropractor voor dieren uitvoeren.

Ik behandel voornamelijk honden en paarden, en op maandag dus overwegend honden in de winkel aan de stationsstraat.

Zelf woon ik in Willemstad, in het mooie Brabant onder de rook van Rotterdam. Nina is mijn kleine kwispelende viervoeter en zo ongeveer mijn mascotte. Als “van-gansenwinkel-terriër”, heb ik een fantastische metgezel aan haar.
Daanaast heb ik ook nog een paard: Copain. Deze zelfgefokte hengst is ook mijn maatje en ik blijf me iedere dag weer verbazen over de onvoorwaardelijke liefde en het vertrouwen dat je terugkrijgt wanneer je een band opbouwt met een dier.

Graag help ik u en uw dier bij gezondheids- en gedragsproblemen met mijn kennis en behandelingen als osteopaat en chiropractor voor dieren. Ik doe mijn uiterste best om me te blijven bijscholen, zodat u steeds verzekerd bent dat ik uw dier naar mijn beste kunnen zal helpen.

Mijn kennis en kunde is gebaseerd op een gedegen basis als humaan fysiotherapeut, die ik vervolgens heb uitgebreid door me te specialiseren in dier-osteopathie aan het ICREO en Animal Manipulation (chiropractie) aan het McTimoney (BPP Univesiteit, UK).

Ook volgde ik cursussen als dry-needling voor dieren, diercommunicatie-workshops, toegepaste biomechanica etc. Om een zo breed mogelijk assortiment aan kwaliteiten te verzamelen om voor iedere patient een passende behandeling te kunnen aanbieden.

De samenwerking met Joyce en Marloes zorgt ervoor dat we zowel op voedings-gebied, gedrags- én fysiek gebied kunnen helpen klachten op te lossen.

Wilt u nog meer over mij weten?
Neem een kijkje op www.sz-o.nl of loop eens binnen bij DIO.

Graag tot ziens!