Wie ben ik?

Wie ben ik?Mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Joyce Wever-Brands, getrouwd en woonachtig in Drunen.

Sinds 2008 werk ik als Holistisch hondengedragstherapeute. Ik help hondeneigenaren met het omzetten van probleemgevend en ongewenst gedrag van hun hond naar gewenst en acceptabel gedrag.

Mijn bedrijf heet Hondengedragstherapie DIO, Door Inspanning Ontspanning. Mijn doel is eigenaren bewust te maken van hun manier van communiceren en wat het effect is van hun manier van handelen op het gedrag van de hond. Doordat de eigenaar daadwerkelijk de inspanning levert om bewust bezig te zijn met het gedrag van de hond, leidt dit tot inzicht en het aanpassen van de communicatie. Dit zorgt tot ontspanning bij de hond, wat een zeer positief effect heeft op het gedrag van de hond.

Mijn achtergrond

Van kleins af aan zijn paarden en honden mijn grote liefhebberij. Hierdoor ben ik vervolgopleidingen gaan doen in zowel paardenhouderij als dierverzorging. Daarnaast heb ik ook diverse opleidingen gevolgd met betrekking tot het gedrag van honden. In 2008 vond ik mijn passie in de opleiding tot Holistisch hondengedragstherapeute en Holistisch hondentrainster. In 2010 heb ik deze opleiding met veel plezier en succes afgerond.

Mijn missie

Mijn missie is het oplossen van miscommunicatie tussen mens en hond, zodat baas en hond op basis van wederzijds respect en begrip samen door het leven kunnen.